Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До уваги фінансових агентів!

опубліковано 12 серпня 2021 о 16:11

Згідно з нормами пункту 5 Порядку заповнення і подання фінансовими агентами звіту про підзвітні рахунки відповідно до Угоди між Урядом України та Урядом Сполучених Штатів Америки для поліпшення виконання податкових правил й застосування положень Закону США «Про податкові вимоги до іноземних рахунків» (FATCA), затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 12.08.2020 року № 496 (зі змінами), проводиться процедура актуалізації контактної інформації фінансових агентів та верифікація з даними, що були вказані при реєтрації в «Міжнародній службі обміну даними» (МСОД– платформа IDES).

Висловлюємо подяку усім фінансовим агентам, які надали свої контанктні дані, водночас, просимо долучитися до звірки усіх, хто не надав поки що інформацію. Фінансовий агент може надіслати повідомлення на електронну адресу ДПС: FATCA@tax.gov.ua.

З огляду на зазначене, надаємо перелік усіх фінансових агентів, які зереєстровані в МСОД (лінк на перелік - https://apps.irs.gov/app/fatcaFfiList/flu.jsf). Також, зазначений перелік наведений у додатку.