Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Привітання в. о. Голови ДПС Євгена Олейнікова з Днем Конституції України

, опубліковано 25 червня 2021 о 18:36

Шановні співвітчизники!

Вітаю усіх з визначним державним святом – Днем Конституції України.

Вже чверть століття ми живемо та працюємо за правилами Основного закону нашої держави, тож цей день є справді важливим для кожного свідомого українця!

Конституція є дороговказом для громадян, головним оберегом державності й демократії, гарантом соборності нашої країни. Вона дає поштовх для продуктивного розвитку всіх галузей національного законодавства та сфер суспільного життя.

Понад 300 років, від першої Конституції Пилипа Орлика і до сьогодення, ми пройшли роки втрат та здобутків, важких уроків та світлих днів відродження нашої держави.    Конституція навіки закарбувала волю українського народу жити у власній суверенній, соборній державі як повноправної учасниці світового співтовариства.

Паритетність виконання конституційних обов’язків у всіх аспектах нашого буття – це реалізація на практиці принципів справедливості та рівності, закладених в Конституції.

Тож зичу всім громадянам нашої країни стати творцями новітньої історії України. Нехай завжди панує верховенство права, віра у справедливість, а законність буде найвищим критерієм демократичних принципів розвитку.

Бажаю натхнення на життєвому шляху, успіхів та плідної праці на благо українського народу, заради світлого майбуття рідної країни!

Зі святом!

 

В. о. Голови ДПС
Євген Олейніков