Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Платникам податків Одещина надано понад 176 тисяч адміністративних послуг

, опубліковано 18 листопада 2022 о 09:18

Протягом січня – жовтня 2022 року Головним управлінням ДПС в Одеській області надано 176 079 адміністративних послуг.

Найбільш запитуваними послугами стали, зокрема:

- видача картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків  – 68 751 картка;

-  надання витягу з реєстру платників єдиного податку – 25 292 витяги;

- видача відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків – 17851 довідка.

-  реєстрація платника єдиного податку – 16 777 платників.

Нагадуємо, що для зручності та комфортності платників податків в умовах дії правового режиму воєнного стану сервісне обслуговування платників податків (платників єдиного внеску), зокрема, надання адміністративних послуг, виконання інших функцій сервісного обслуговування здійснюється органами ДПС незалежно від місця обліку платника податків.

Загалом, Центрами обслуговування платників Головного управлінням ДПС в Одеській області надається 79 видів адміністративних послуг.

З адресами, номерами телефонів та режимом роботи Центрів обслуговування платників Головного управління ДПС в Одеській області можна ознайомитися за посиланням https://od.tax.gov.ua/okremi-storinki/tsentri-obslugovuvannya-platnikiv-poda/.

Перелік адміністративних послуг, що надаються Центрами обслуговування платників Головного управління ДПС в Одеській області розміщено за посиланням https://od.tax.gov.ua/diialnist/mistsya-nadannya-administrativnih-poslu/.

Звертаємо увагу, що платники податків також можуть скористатися електронними сервісами ДПС, у тому числі  Електронним кабінетом (cabinet.tax.gov.ua).