Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У січні 600 запоріжців звернулись до податкової служби за безкоштовними електронними ключами

, опубліковано 03 лютого 2023 о 09:22

За перший місяць 2023 року 600 платників податків регіону отримали безкоштовні електронні ключі. Як зазначив в. о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Руслан Рачинський, спеціалісти податкової служби видали 1360 кваліфікованих сертифікатів відкритих ключів.

Сьогодні електронні ключі надають доступ до багатьох державних і приватних онлайн-сервісів. Більшість податкових послуг реалізовано в Електронному кабінеті (https://cabinet.tax.gov.ua). Найпопулярнішими серед них є отримання довідок, листування з органами ДПС, подання звітності та сервісних запитів, доступ до інформації з систем електронного адміністрування тощо. Детальніше про наявний функціонал Е-Кабінету і подальші плани цифровізації – за посиланням: https://tax.gov.ua/media-tsentr/prezentatsiyni-materiali/650477.html.

З механізмом отримання електронних ключів та регламентом роботи Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг Державної податкової служби України можна ознайомитись за посиланням: https://ca.tax.gov.ua/reglament.