Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Протягом першого місяця 2023 року платники податків Харківщини сплатили 5,1 млрд грн податків і зборів

, опубліковано 02 лютого 2023 о 15:32

Як повідомив в.о. начальника Головного управління ДПС у Харківській області Василь Гладченко, у січні 2023 року до бюджетів усіх рівнів платники податків Харкова і області перерахували 5 081,3 млн грн податкових платежів. Показник доходів бюджету ДПС виконано на 108,3 %, перевиконання склало 390,9 млн гривень.

При цьому до державного бюджету надійшло 3 110,2 млн гривень. Показник доходів бюджету ДПС виконано на 116 % (+ 428,9 млн гривень).

До місцевих бюджетів платники податків Харківщини перерахували 1 971,2 млн гривень.

В. о. начальника Головного управління ДПС у Харківській області Василь Гладченко подякував усім представникам бізнесу та громадянам, які у такий складний час для нашої країни продовжують сумлінно сплачувати податки і збори.

«Сплата податків – це прояв патріотизму, допомога нашій державі у боротьбі за незалежність, її економічна підтримка. Сьогодні ми всі працюємо на перемогу, для того, щоб наша країна була сильною, а її громадяни – вільними»,- підкреслив Василь Гладченко.

Водночас посадовець зазначив,  що податкова служба Харківщини і надалі якісно виконуватиме свої функції та продовжить роботу з оперативного консультування суб’єктів господарювання з податкових питань.