Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

ДПС та Державний податковий університет визначили пріорітетні напрями співпраці

, опубліковано 24 березня 2023 о 14:48

У рамках реалізації Меморандуму про співпрацю між Державною податковою службою України та Державним податковим університетом 23 березня 2023 року в м. Ірпінь відбулася робоча зустріч керівництва Департаменту персоналу ДПС на чолі з в. о. директора Департаменту Дмитром Цимбалюком та Університету на чолі з в. о. ректора Дмитром Серебрянським.

Під час зустрічі сторони обговорили важливі питання спільної діяльності, пов’язані зі стажуванням і проходженням практики студентів в органах ДПС, організацією освітнього процесу, у тому числі за дуальною формою здобуття вищої освіти,підвищенням кваліфікації податківців.

Особливу увагу було приділено проведенню спільних інформаційно-комунікаційних, консультативних та просвітницьких заходів, профорієнтаційної роботи серед учнівської і студентської молоді, з метою пропагування цінностей доброчесності, підвищення престижу професії податківця.

Представники ДПС та Університету погодили план дій на найближчі місяці й визначились із пріоритетними напрямами співпраці на майбутнє.

Як повідомлялося раніше, 28 лютого 2023 року в. о. Голови Державної податкової служби України  Тетяна Кірієнко та в. о. ректора Державного податкового університету Дмитро Серебрянський  уклали Меморандум про співпрацю. Метою Меморандуму є об’єднання зусиль Державної податкової служби України та Державного податкового університету щодо підготовки висококваліфікованих фахівців для сфери державних фінансів та податкової системи, залучення їх до роботи в органах ДПС, а також забезпечення професійного розвитку податківців.