Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Наказ Міністерства фінансів України від 12.05.2021 № 259 "Про затвердження Розміру фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію, розпорядником якої є Державна податкова служба України та її територіальні органи, та Порядку відшкодування цих витрат"

опубліковано 11 червня 2021 о 14:08

МІНІСТЕРСТВО ФІНАНСІВ УКРАЇНИ

НАКАЗ

12.05.2021                        м. Київ                              N 259

Зареєстровано в Міністерстві юстиції України
31 травня 2021 р. за N 712/36334

 Про затвердження Розміру фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію, розпорядником якої є Державна податкова служба України та її територіальні органи, та Порядку відшкодування цих витрат

Відповідно до частини третьої статті 21 Закону України "Про доступ до публічної інформації", постанови Кабінету Міністрів України від 13 липня 2011 року N 740 "Про затвердження граничних норм витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію", підпункту 5 пункту 4 Положення про Міністерство фінансів України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20 серпня 2014 року N 375,

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Розмір фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію, розпорядником якої є Державна податкова служба України та її територіальні органи, що додається.

2. Затвердити Порядок відшкодування фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію, розпорядником якої є Державна податкова служба України та її територіальні органи, що додається.

3. Департаменту забезпечення координаційно-моніторингової роботи в установленому порядку забезпечити:

подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України;

оприлюднення цього наказу.

4. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

5. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою та покладаю на Голову Державної податкової служби України Любченка Олексія.

 

Міністр

Сергій МАРЧЕНКО

ПОГОДЖЕНО:

 

Голова Державної податкової
служби України

Олексій ЛЮБЧЕНКО

Уповноважений Верховної
Ради України з прав людини

Л. Денісова

Додаткові матеріали