Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Наказ ДФС України від 18.08.2014 №49 "Про проведення громадської експертизи"

опубліковано 18 серпня 2014 о 14:54

ДЕРЖАВНА ФІСКАЛЬНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

Н А К А З

від 18.08.2014                              №49

 

Про проведення громадської експертизи

 

Відповідно до Закону України «Про інформацію», Порядку сприяння проведенню громадської експертизи діяльності органів виконавчої влади, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 05 листопада 2008 року № 976 (далі – Порядок), на підставі запиту Дніпропетровської обласної громадської організації «Дніпропетровський координаційно-експертний центр з питань регуляторної політики» від 06.08.2014 № 01/08-293 щодо проведення громадської експертизи діяльності Міністерства доходів і зборів України (далі – громадська експертиза)

НАКАЗУЮ:

1. Призначити відповідальними за забезпечення взаємодії з Дніпропетровською обласною громадською організацією «Дніпропетровський координаційно-експертний центр з питань регуляторної політики» (далі – Центр) директора Інформаційно-комунікаційного департаменту Косарчука В.П., директора Департаменту методологічної роботи з питань оподаткування Привалову Н.Є. у зв’язку із надходженням запиту щодо проведення громадської експертизи. 

2. Інформаційно-комунікаційному департаменту (Косарчук В.П.) забезпечити оприлюднення на офіційному веб-сайті Державної фіскальної служби України інформації про надходження запиту щодо проведення громадської експертизи та заходи, здійснені Державною фіскальною службою України з метою сприяння її проведенню.

Термін – 18 серпня 2014 року. 

3. Департаменту методологічної роботи з питань оподаткування (Привалова Н.Є.) спільно з Департаментом правової роботи (Міняйло С.О.), структурними підрозділами ДФС забезпечити підготовку та надання Центру запитуваних матеріалів для проведення громадської експертизи.

Термін – 1 вересня 2014 року. 

4. Департаменту методологічної роботи з питань оподаткування (Привалова Н.Є.), Департаменту правової роботи (Міняйло С.О.), Інформаційно-комунікаційному департаменту (Косарчук В.П.) відповідно до пунктів 6 і 7 Порядку забезпечити опрацювання, оприлюднення та надання письмової відповіді про результати розгляду експертних пропозицій Центру у разі надходження. 

5. Координаційно-моніторинговому департаменту (Притула Є.М.) забезпечити внесення змін до Репозиторія звітної і статистичної інформації Міністерства доходів і зборів України, затвердженого наказом Міндоходів від 06.09.2013 № 448 «Про затвердження порядку супроводження Репозиторія звітної і статистичної інформації Міністерства доходів і зборів України». 

Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

 

Голова                                                        І.О. Білоус