Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Спростування заяви Євгена Бамбізова щодо результатів податкового аудиту підприємств

, опубліковано 04 вересня 2019 о 17:02

Згідно із розпорядженням Кабінету Міністрів від 21 серпня 2019 р. №682-р на Державну податкову службу покладено функції й виконання повноважень з адміністрування податків.  

Офіс великих платників податків ДПС очолює Олексій Дерев’янко, у той час як Євген Бамбізов виконує обов’язки голови комісії з реорганізації Офісу великих платників податків ДФС, яка перебуває у стані ліквідації. Євген Бамбізов не є працівником ДПС та не має жодного відношення до проведення податкових перевірок.

З приводу висловлювань Євгена Бамбізова журналістам щодо ніби-то податкових донарахувань та накладення штрафних санкцій на низку підприємств, Державна податкова служба інформує, що вказані питання не входять до сфери повноважень Є. Бамбізова. На цей час податкові перевірки щодо цих підприємств не завершені, жодних рішень не прийнято.

Інформуємо, що будь-які рішення про донарахування чи накладення санкцій на платників податків (зокрема, згадуваних Є. Бамбізовим), може бути прийнято лише в межах передбаченої законом процедури уповноваженими структурами новоствореної Державної податкової служби України.