Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У ДПС відбулась зустріч у рамках проєкту міжнародної технічної допомоги «Програма підтримки управління державними фінансами України (EU4PFM)»

, опубліковано 02 лютого 2023 о 08:59

Представники Департаменту персоналу взяли  участь в онлайн зустрічі з представниками проєкту міжнародної технічної допомоги «Програма підтримки управління державними фінансами України (EU4PFM), яка відбулась 31 січня 2023 року. 

Основним напрямом обговорення стала методологія наставництва на державній службі, яку представили міжнародні експерти проєкту. Зазначена методологія включає аналіз існуючих документів, рекомендації щодо процесу наставництва та подальше вдосконалення планування та управління процесом наставництва на основі найкращих міжнародних практик та інструментів.

В. о. директора Департаменту персоналу Дмитро Цимбалюк зазначив, що наставництво передбачено Програмою адаптації новопризначених працівників органів Державної податкової служби України та запропонував практичні кроки, які необхідно зробити сторонам для подальшого розвитку наставництва в ДПС.

У ході зустрічі сторони обговорили зазначені пропозиції ДПС та домовились про подальшу співпрацю у цьому напрямі.