Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Спільний наказ Міністерства аграрної політики, Міністерства фінансів, Державного казначейства та Державної податкової адміністрації України від 28.10.09 № 767/1258/452/591 "Про затвердження форми звіту та форм зведеної інформації про рух грошових коштів на небюджетних рахунках переробних підприємств"

опубліковано 28 жовтня 2009 о 00:00

Міністерство аграрної політики

України

Міністерство фінансів

України

Державне казначейство України

Державна податкова адміністрація України

НАКАЗ

"_28_" _жовтня_ 2009 року м. Київ 767/1258/452/591

Про затвердження форми звіту

та форм зведеної інформації про рух

грошових коштів на небюджетних рахунках

переробних підприємств

На виконання пункту 11 Порядку обліку та використання коштів, спрямованих на виплату дотацій сільськогосподарським товаровиробникам за поставлені ними переробним підприємствам молоко та м'ясо в живій вазі, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 2 квітня 2009 року № 291 "Про реалізацію пункту 11.21 статті 11 Закону України "Про податок на додану вартість",

НАКАЗУЄМО:

1. Затвердити форму звіту про рух грошових коштів на небюджетних рахунках переробних підприємств, форми зведеної інформації про рух грошових коштів на небюджетних рахунках переробних підприємств та форму зведеної інформації про рух грошових коштів на небюджетних рахунках переробних підприємств в розрізі регіонів, що додаються.

2. Департаменту фінансів Міністерства аграрної політики України (Зуб Г.І.) довести положення цього наказу до відома Міністерства аграрної політики Автономної Республіки Крим, головних управлінь агропромислового розвитку облдержадміністрацій, управління промисловості та агропромислового розвитку Севастопольської міськдержадміністрації.

3. Департаменту податкової та митної політики Міністерства фінансів України (Черкашин В.В.) довести положення цього наказу до відома Міністерства фінансів Автономної Республіки Крим, головних фінансових управлінь обласних і Київської міської державної адміністрації, фінансового управління Севастопольської міської державної адміністрації.

4. Департаменту методології з обслуговування бюджетів, бухгалтерського обліку та звітності Державного казначейства України (Сушко Н.І.) довести цей наказ до відома заступників голови, керівників самостійних структурних підрозділів центрального апарату Державного казначейства України і начальників Головних управлінь Державного казначейства України в Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі.

5. Департаменту адміністрування податку на додану вартість Державної податкової адміністрації України (Лапшин Ю.В.) довести положення цього наказу до відома регіональних органів державної податкової служби.

6. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра аграрної політики України Супіханова Б.К., заступника Міністра фінансів України Фудашкіна Д.О., заступника Голови Державної податкової адміністрації України Чекашкіна С.В., заступника Голови Державного казначейства України Грицун Т.Г.

В.о. Міністра

аграрної політики

України

В.о. Міністра

фінансів

України

Голова Державного казначейства України

Голова Державної податкової адміністрації України

Ю.Я. Лузан

І.І. Уманський

Т.Я. Слюз

С.В. Буряк