Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Наказ ДПА України від 12.07.10 № 499 "Про затвердження Уніфікованого формату транспортного повідомлення при інформаційній взаємодії платників податків і податкових органів в електронному вигляді телекомунікаційними каналами зв'язку з використанням електронного цифрового підпису"

опубліковано 13 липня 2010 о 00:00

ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ УКРАЇНИ

Н А К А З

Від 12.07.2010 р .№ 499

Про затвердження Уніфікованого формату

транспортного повідомлення при

інформаційній взаємодії платників податків

і податкових органів в електронному вигляді

телекомунікаційними каналами зв'язку з

використанням електронного цифрового підпису

На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 06.02.08 № 262-р «Про заходи щодо удосконалення системи адміністрування податку на додану вартість» та з метою подальшої уніфікації інформаційної взаємодії між платниками податків, операторами і податковими органами телекомунікаційними каналами зв'язку з використанням електронного цифрового підпису (далі – ЕЦП)

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Уніфікований формат транспортного повідомлення при інформаційній взаємодії платників податків і податкових органів в електронному вигляді телекомунікаційними каналами зв'язку з використанням електронного цифрового підпису (далі – Уніфікований формат транспортного повідомлення), що додається.

2. Директору Департаменту масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян Косарчуку В.П. оприлюднити Уніфікований формат транспортного повідомлення.

3. Директору Департаменту інформаційно-аналітичного забезпечення процесів оподаткування Шевченку С.С. забезпечити дотримання вимог Уніфікованого формату транспортного повідомлення при введенні в промислову експлуатацію програмного забезпечення з використанням електронного цифрового підпису.

4. Наказ ДПА України від 24.04.09 № 213 «Про затвердження Уніфікованого формату транспортного повідомлення при інформаційній взаємодії платників податків, операторів і податкових органів в електронному вигляді телекомунікаційними каналами зв'язку з використанням електронного цифрового підпису» вважати таким, що втратив чинність.

5. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Голови Лекаря С.І.

Бобров 272-63-72

Голова О.О. Папаіка