Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Наказ ДПА України від 24.12.10 № 1003 "Про затвердження Порядку оформлення результатів документальних перевірок щодо дотримання податкового, валютного та іншого законодавства, контроль за дотриманням якого покладено на органи державної податкової служби, платниками податків - фізичними особами "

опубліковано 01 лютого 2011 о 00:00

ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ УКРАЇНИ

Н А К А З

м. Київ

24 12 2010 № 1003

Зареєстровано в Міністерстві юстиції України

19 січня 2011 р. за №70/18808

Про затвердження Порядку

оформлення результатів

документальних перевірок щодо

дотримання податкового, валютного

та іншого законодавства, контроль за

дотриманням якого покладено на

органи державної податкової

служби, платниками податків –

фізичними особами

Відповідно до глави 8 розділу ІІ Податкового кодексу України, статті 8 Закону України „Про державну податкову службу в Україні” та з метою забезпечення досконалого та якісного відображення результатів документальних перевірок діяльності платників податків - фізичних осіб

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Порядок оформлення результатів документальних перевірок щодо дотримання податкового, валютного та іншого законодавства, контроль за дотриманням якого покладено на органи державної податкової служби, платниками податків - фізичними особами (додається).

2. Державним податковим адміністраціям в Автономній Республіці Крим, областях, м. Києві та м. Севастополі забезпечити виконання вимог Податкового кодексу України та цього наказу при оформленні матеріалів документальних перевірок щодо дотримання податкового, валютного та іншого законодавства, контроль за дотриманням якого покладено на органи державної податкової служби, платниками податків - фізичними особами.

3. Департаменту оподаткування фізичних осіб (Дусяк С.П.) у встановленому порядку:

3.1 подати цей наказ до Міністерства юстиції України на державну реєстрацію;

3.2 забезпечити оприлюднення цього наказу.

4. Наказ набирає чинності з дня офіційного опублікування.

5. Визнати таким, що втратив чинність, наказ ДПА від 11.06.2004 №326 „Про затвердження Порядку оформлення результатів документальних перевірок щодо дотримання податкового та валютного законодавства суб’єктами підприємницької діяльності – фізичними особами”, зареєстрований у Міністерстві юстиції України 30.06.2004 за №803/9402.

6. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Лекаря С.І.

Голова ДПА О.О. Папаіка