Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Спільний наказ ДПА України та Державного казначейства України від 03.02.11 № 68/23 "Про затвердження Порядку формування та надсилання узагальненої інформації про обсяги сум бюджетного відшкодування податку на додану вартість, визначені у висновках"

опубліковано 09 березня 2011 о 00:00

ОЕКТ

Державна Податкова адміністрація

України

Державне казначейство України

НАКАЗ

03.02. 2011 м. Київ № 68/23

Про затвердження Порядку формування

та надсилання узагальненої інформації про

обсяги сум бюджетного відшкодування

податку на додану вартість, визначені у

висновках

Зареєстровано в Міністерстві юстиції України

„16” лютого 2011 р.

за № 199/18937

Керівник реєструючого

органу ____________________________

підпис

Відповідно до статті 200 розділу V Податкового кодексу України, пункту 8 Порядку взаємодії органів державної податкової служби та органів державної казначейської служби в процесі відшкодування податку на додану вартість, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17.01.2011 № 39, та з метою забезпечення координації дій органів державної податкової служби та державного казначейства у процесі бюджетного відшкодування сум податку на додану вартість, враховуючи суми, які заявлені платниками податку до відшкодування в період дії Закону України „Про податок на додану вартість” та залишились невідшкодованими,

НАКАЗУЄМО:

1. Затвердити Порядок формування та надсилання узагальненої інформації про обсяги сум бюджетного відшкодування податку на додану вартість, визначені у висновках, що додається.

2. Державній податковій адміністрації України забезпечити проведення інвентаризації сум податку на додану вартість, які заявлені платниками податку до бюджетного відшкодування в період дії Закону України „Про податок на додану вартість” та залишились невідшкодованими.

3. Департаменту контролю за відшкодуванням податку на додану вартість Державної податкової адміністрації України (Лордкіпанідзе Ю.М.) у встановленому порядку:

3.1 подати цей наказ до Міністерства юстиції України для державної реєстрації;

3.2 забезпечити оприлюднення цього наказу.

4. Цей наказ набирає чинності з дня офіційного опублікування.

5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Державної податкової адміністрації України Любченка О.М. та Першого заступника голови Державного казначейства України Даневича О.С.

Голова Комісії з проведення реорганізації ДПА,

Голова Державної податкової служби України

Голова Державного казначейства України

В.Ю. Захарченко

С.І. Харченко