Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Наказ ДПА України від 24.12.10 № 1032 "Про затвердження Порядку взаємодії між підрозділами державної податкової служби України під час роботи з безхазяйними речами та майном, що переходить у власність держави"

опубліковано 05 серпня 2011 о 00:00


20098/7/24-0517 26.07.11

ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ УКРАЇНИ

Н А К А З

м. Київ

24 грудня 2010 року № 1032

Про затвердження Порядку взаємодії між підрозділами державної податкової служби України під час роботи з безхазяйними речами та майном, що переходить у власність держави

Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 26 травня 2011 за № 630/19368

Відповідно до статті 10 Закону України „Про державну податкову службу в Україні”, статті 94 розділу ІІ Податкового кодексу України, постанови Кабінету Міністрів України від 25 серпня 1998 року № 1340 „Про Порядок обліку, зберігання, оцінки конфіскованого та іншого майна, що переходить у власність держави, і розпорядження ним”

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Порядок взаємодії між підрозділами державної податкової служби України під час роботи з безхазяйними речами та майном, що переходить у власність держави, що додається.

2. Департаменту погашення прострочених податкових зобов’язань (Чмерук М.О.) подати цей наказ до Міністерства юстиції України на державну реєстрацію.

3. Департаменту масово-роз'яснювальної роботи та звернень громадян (Косарчук В.П.) забезпечити оприлюднення наказу на веб-сайті ДПА України та у друкованих засобах масової інформації.

4. Заступнику Голови ДПА України – голові ДПА у м. Києві, головам державних податкових адміністрацій в Автономній Республіці Крим, областях

та м. Севастополі забезпечити взаємодію структурних підрозділів під час роботи з безхазяйними речами та майном, що переходить у власність держави.

5. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

6. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Голови Матвєєва О.В.

Голова О.О. Папаіка