Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Постанова КМ України від 16.11.2001 № 1511 "Про реалізацію природного газу, що перебуває в податковій заставі"

опубліковано 16 листопада 2001 о 00:00

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА від 16 листопада 2001 р. N 1511 м. Київ

Про реалізацію природного газу, що перебуває в податковій заставі

З метою поліпшення стану розрахунків з бюджетом підприємств нафтогазового комплексу, погашення їх податкового боргу за рахунок цільової реалізації частини природного газу, що перебуває в податковій заставі, Кабінет Міністрів України ПОСТАНОВЛЯЄ:

1. Органам державної податкової служби забезпечити опис природного газу, що перебуває в податковій заставі нафтогазовидобувних підприємств Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України", та реалізацію його передусім тепловим електростанціям відповідно до Порядку звернення стягнення на рухоме майно, що перебуває в податковій заставі, для погашення податкової заборгованості платника податків (крім фізичних осіб - суб'єктів підприємницької діяльності) та реалізації такого майна, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 22 червня 1998 р. N 941.

2. Національній акціонерній компанії "Нафтогаз України" забезпечити виділення реалізованого природного газу, що перебуває в податковій заставі, за договорами купівлі-продажу, узгодивши з Державною податковою адміністрацією порядок його отримання відповідно до терміну реалізації.

3. Контроль та координацію виконання цієї постанови покласти на Першого віце-прем'єр-міністра України Дубину О. В.

Прем'єр-міністр України

А. КІНАХ