Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Постанова КМ України від 16.12.2004 №1678 "Про порядок застосування до закладів фізичної культури та спорту пільг з плати за землю у 2004 році"

опубліковано 16 грудня 2004 о 00:00

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА від 16 грудня 2004 р. № 1678 м. Київ

Про порядок застосування до закладів фізичної культури та спорту пільг з плати за землю у 2004 році

Відповідно до частини шостої статті 75 Закону України "Про Державний бюджет України на 2004 рік" Кабінет Міністрів України постановляє:

1. Установити, що у 2004 році пільги з плати за землю, визначені пунктом 4 частини першої статті 12 Закону України "Про плату за землю", застосовуються згідно з переліком, затвердженим Державним комітетом з питань фізичної культури і спорту, до:

навчальних спортивних закладів усіх типів незалежно від їх підпорядкування;

закладів фізичної культури та спорту, які утримуються або яким надається фінансова підтримка за рахунок коштів державного або місцевих бюджетів;

спортивних баз олімпійської та параолімпійської підготовки, перелік яких затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 10 жовтня 2001 р. N 1307 "Про заходи щодо підготовки та участі спортсменів України у XIX зимових, XXVIII літніх Олімпійських, VIII зимових і XII літніх Параолімпійських іграх, Всесвітніх іграх глухих, Всесвітніх Універсіадах, чемпіонатах світу та Європи";

фізкультурно-спортивних закладів громадських організацій фізкультурно-спортивної спрямованості, які згідно із законодавством отримують бюджетні кошти для свого утримання та виконання статутних завдань.

2. У разі використання закладами, зазначеними у пункті 1 цієї постанови, земельних ділянок не за призначенням або надання їх в оренду третім особам плата за землю справляється в установлених розмірах на загальних підставах.

Виконуючий обов'язки
Прем'єр-міністра України

М. Азаров