Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Постанова КМ України від 22.11.2004 № 1587 "Про внесення змін до Порядку зарахування сум податків на спеціальні рахунки та їх використання технологічним парком"

опубліковано 22 листопада 2004 о 00:00

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА від 22 листопада 2004 р. № 1587 м. Київ

Про внесення змін до Порядку зарахування сум податків на спеціальні рахунки та їх використання технологічним парком

Кабінет Міністрів України постановляє:

Внести до Порядку зарахування сум податків на спеціальні рахунки та їх використання технологічним парком, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2000 р. № 1018 "Про відкриття спеціальних рахунків технологічними парками і затвердження Порядку зарахування сум податків на спеціальні рахунки та їх використання технологічним парком" (Офіційний вісник України, 2000 р., № 26, ст. 1091; 2002 р., № 52, ст. 2380; 2004 р., № 34, ст. 2250), зміни, що додаються.

Прем'єр-міністр України

В.ЯНУКОВИЧ

ЗАТВЕРДЖЕНО

постановою Кабінету Міністрів України від 22 листопада 2004 р. № 1587

ЗМІНИ,

що вносяться до Порядку зарахування сум податків на спеціальні рахунки та їх використання технологічним парком

1. Абзац перший пункту 3 викласти у такій редакції:

"3. Учасники технологічних парків, дочірні та спільні підприємства перераховують на відкриті ними в установах банків спеціальні рахунки 75 відсотків сум податку на додану вартість, що нараховані відповідно до Закону України "Про податок на додану вартість" за операціями з продажу товарів (виконання робіт, надання послуг), пов'язаними з виконанням інвестиційних та інноваційних проектів за пріоритетними напрямами діяльності технологічних парків, і сум податку з прибутку, одержаного від виконання зазначених проектів, що нараховані у порядку, встановленому Законом України "Про оподаткування прибутку підприємств". Решта 25 відсотків зазначених сум учасниками технологічних парків, дочірніми та спільними підприємствами перераховуються на спеціальні рахунки технологічних парків, до складу яких вони входять, одна половина з яких використовується для виконання затверджених інвестиційних та інноваційних проектів, а друга - виключно для провадження наукової та науково-технічної діяльності, розвитку власних науково-технологічних і дослідно-експериментальних баз".

2. У пункті 4:

в абзаці першому слова "зокрема на" замінити словами "а саме";

в абзацах другому, шостому і десятому слова "за пріоритетними напрямами науково-технічної діяльності" замінити словами "за пріоритетними напрямами діяльності технологічних парків".

3. Пункт 5 викласти у такій редакції:

"5. Використання коштів, зарахованих на спеціальні рахунки учасників технологічних парків, дочірніх та спільних підприємств, здійснюється згідно з кошторисами бізнес-планів затверджених інвестиційних та інноваційних проектів".