Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Постанова КМУ від 08.12.09 № 1422 "Питання запобігання та протидії корупції в органах виконавчої влади"

опубліковано 08 грудня 2009 о 00:00

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА

від 8 грудня 2009 р. № 1422

Київ

Питання запобігання та протидії корупції
в органах виконавчої влади

З метою підвищення ефективності діяльності органів виконавчої влади у сфері запобігання та протидії корупції Кабінет Міністрів України постановляє:

1. Затвердити Типове положення про підрозділ органу виконавчої влади з питань запобігання та протидії корупції, що додається.

2. Внести до постанов Кабінету Міністрів України зміни, що додаються.

3. Керівникам міністерств, інших центральних органів виконавчої влади, головам обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій з урахуванням вимог затвердженого цією постановою Типового положення:

1) утворити та забезпечити з 1 січня 2010 р. функціонування підрозділів з питань запобігання та протидії корупції у межах загальної чисельності працівників центрального апарату міністерств, інших центральних органів виконавчої влади, апарату обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій, якщо інше не передбачено законом;

2) затвердити до 1 січня 2010 р. положення про підрозділи з питань запобігання та протидії корупції;

3) привести у відповідність з цією постановою:

структуру центрального апарату міністерств, інших центральних органів виконавчої влади, апарату обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій і повноваження підрозділів, що провадять діяльність, пов’язану із запобіганням та протидією корупції;

власні нормативні акти.

4. Ця постанова набирає чинності з дня опублікування, крім пункту 2 цієї постанови, який набирає чинності з 1 січня 2010 року.

Прем’єр-міністр України

Ю. ТИМОШЕНКО