Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Постанова ВР України від 07.02.2002 "Про зняття з розгляду деяких проектів законів України щодо списання та/або реструктуризації податкової заборгованості"

опубліковано 07 лютого 2002 о 00:00

ПОСТАНОВА

Верховної Ради України

Про зняття з розгляду деяких проектів законів України щодо списання та/або реструктуризації податкової заборгованості

Верховна Рада України постановляє:

У зв'язку з прийняттям законів України "Про порядок погашення зобов'язань платників податків перед бюджетами та державними цільовими фондами" та "Про Державний бюджет України на 2002 рік" зняти з розгляду деякі проекти законів України щодо списання та/або реструктуризації податкової заборгованості згідно з додатком.

Голова Верховної Ради України

І. ПЛЮЩ

м. Київ

7 лютого 2002 року

№ 3070-III

Додаток

до Постанови Верховної Ради України від 7 лютого 2002 року № 3070-III

Перелік знятих з розгляду проектів законів України щодо списання та/або реструктуризації податкової заборгованості

1. Проект Закону України про внесення змін до деяких законів України, внесений народними депутатами України Богословською І. Г., Сіренком В. Ф. (реєстр. № 3246).

2. Проект Закону України про тимчасовий порядок сплати загальнодержавних податків і зборів (обов'язкових платежів) та стабілізацію фінансово-економічного стану держави, внесений народним депутатом України Фіалковським В. О. (реєстр. № 3274).

3. Проект Закону України про порядок та умови списання і реструктуризації заборгованості підприємств перед бюджетами і державними цільовими фондами, внесений народним депутатом України Білоусом А. О. (реєстр. № 5251).

4. Проект Закону України про списання пені, штрафних та фінансових санкцій, нарахованих за несвоєчасну сплату податків і зборів (обов'язкових платежів), внесений народним депутатом України Богатиренком А. А. (реєстр. № 5362).

5. Проект Закону України про списання та реструктуризацію податкової заборгованості платників податків - виробників спирту і алкогольних напоїв за станом на 1 березня 2000 року, внесений народними депутатами України Сокерчаком В. М., Цушком В. П. (реєстр. № 5418).

6. Проект Закону України про фінансові заходи щодо стабілізації роботи та виправлення екологічної ситуації на державних підприємствах ядерно-паливного циклу, створених на базі виробничого об'єднання "Придніпровський хімічний завод", внесений народним депутатом України Сафроновим С. О. (реєстр. № 6086).

7. Проект Закону України про списання пені на заборгованість зі сплати податків (зборів) до бюджетів усіх рівнів та державних цільових фондів за станом на 1 грудня 2000 року, внесений народним депутатом України Новиком А. М. (реєстр. № 6107).

8. Проект Закону України про списання податкової заборгованості друкованих засобів масової інформації, внесений народними депутатами України Морозом О. О., Курикіним С. І. та Зубовим В. С. (реєстр. № 6148).

9. Проект Закону України про списання та реструктуризацію заборгованості Національної атомної енергогенеруючої компанії "Енергоатом" перед бюджетами та державними цільовими фондами, внесений народними депутатами України Кучеренком О. Ю., Ковалком М. П., Чаговцем В. М. та іншими (реєстр. № 6181).

10. Проект Закону України про списання податкової заборгованості з підприємств будівельного комплексу атомної енергетики, задіяних на спорудженні, добудові енергоблоків та інших першочергових об'єктів ядерно-енергетичного комплексу, внесений народними депутатами України Павловським М. А., Танасовим С. І. (реєстр. № 6194).

11. Проект Закону України про списання пені та фінансових санкцій на заборгованість зі сплати податків, зборів (обов'язкових платежів) з підприємств, установ та організацій паливно-енергетичного комплексу, внесений народними депутатами України Павловським М. А., Снігачем А. П. (реєстр. № 6195).

12. Проект Закону України про заходи, спрямовані на оздоровлення фінансового стану акціонерного товариства Холдингова компанія "АвтоКрАЗ", внесений народними депутатами України Кравченком М. В., Гусаком Л. Г., Бабуріним О. В. та іншими (реєстр. № 6244).