Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Постанова ВР України від 07.02.2002 № 3071-III "Про зняття з розгляду деяких проектів законів України з питань оподаткування в частині, що стосується видавничої справи"

опубліковано 07 лютого 2002 о 00:00

Верховна Рада України

ПОСТАНОВА

Про зняття з розгляду деяких проектів законів України з питань оподаткування в частині, що стосується видавничої справи

Верховна Рада України постановляє:

У зв'язку з прийняттям Закону України від 17 травня 2001 року № 2410-III "Про внесення змін до деяких законів України з питань оподаткування" зняти з розгляду проекти законів України з питань оподаткування в частині, що стосується видавничої справи, згідно з додатком.

Голова Верховної Ради України

І. ПЛЮЩ

м. Київ

7 лютого 2002 року

№ 3071-III

Додаток

до Постанови Верховної Ради України від 7 лютого 2002 року № 3071-III

Перелік знятих з розгляду проектів законів України з питань оподаткування в частині, що стосується видавничої справи

1. Проект Закону України про внесення змін до законів України з питань оподаткування, внесений народним депутатом України Кириленком В. А. (реєстр. № 4271).

2. Проект Закону України про внесення змін до Закону України "Про Єдиний митний тариф", внесений народними депутатами України Мовчаном П. М., Драчом І. Ф., Шевченком В. Ф. (реєстр. № 4271-1).

3. Проект Закону України про внесення змін до Закону України "Про видавничу справу", внесений народними депутатами України Мовчаном П. М., Драчом І. Ф., Шевченком В. Ф. (реєстр. № 4271-2).

4. Проект Закону України про внесення змін до Закону України "Про патентування деяких видів підприємницької діяльності", внесений народними депутатами України Мовчаном П. М., Драчом І. Ф., Шевченком В. Ф. (реєстр. № 4271-3).

5. Проект Закону України про внесення змін до Закону України "Про податок на додану вартість", внесений народними депутатами України Мовчаном П. М., Драчом І. Ф., Шевченком В. Ф. (реєстр. № 4271-4).

6. Проект Закону України про внесення змін до Закону України "Про оподаткування прибутку підприємств", внесений народними депутатами України Мовчаном П. М., Драчом І. Ф., Шевченком В. Ф. (реєстр. № 4271-5).