Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Постанова ВР України від 19.10.10 № 2302-VI "Про забезпечення безперешкодної діяльності засобів масової інформації у передвиборний період 2010 року"

опубліковано 21 жовтня 2010 о 00:00

ПОСТАНОВА

ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ

Про забезпечення безперешкодної діяльності

засобів масової інформації

у передвиборний період 2010 року

Виходячи з необхідності безумовного забезпечення конституційних гарантій на свободу слова в Україні, на вільне вираження своїх поглядів і переконань, створення належних умов для творчої діяльності журналістів, забезпечення плюралізму думок у матеріалах друкованих та електронних засобів масової інформації, усунення правових, адміністративних, економічних та організаційних перешкод у висвітленні кампанії по виборах депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів 31 жовтня 2010 року, а також недопущення припинення діяльності засобів масової інформації інакше як за рішенням їх засновника (співзасновників) або суду, Верховна Рада України ПОСТАНОВЛЯЄ:

1. Кабінету Міністрів України припинити перевірки відповідними службами органів виконавчої влади і державними установами засобів масової інформації на період проведення передвиборної кампанії по виборах депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів 31 жовтня 2010 року.

2. Рекомендувати Державній податковій адміністрації України, Службі безпеки України, Генеральній прокуратурі України відмінити перевірки засобів масової інформації на період передвиборної кампанії по виборах депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів 31 жовтня 2010 року.

3. Рекомендувати Національній раді України з питань телебачення і радіомовлення відмінити графіки перевірок телерадіоорганізацій на період передвиборної кампанії по виборах депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів 31 жовтня 2010 року.

4. Ця Постанова набирає чинності з дня її прийняття.

Голова Верховної Ради України В.ЛИТВИН

м. Київ, 19 жовтня 2010 року

N 2602-VI