Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Розпорядження КМУ від 11.08.2000 № 322-р "Про забезпечення погашення та обслуговування іноземних кредитів, залучених під державні гарантії для закупівлі сільськогосподарської техніки компанії "Кейс Корпорейшн", у 2000 і наступних роках"

опубліковано 11 серпня 2000 о 00:00

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ від 11 серпня 2000 р. № 322-р м. Київ

Про забезпечення погашення та обслуговування іноземних кредитів, залучених під державні гарантії для закупівлі сільськогосподарської техніки компанії "Кейс Корпорейшн", у 2000 і наступних роках

1. Прийняти пропозицію Української аграрної біржі про передачу сільськогосподарської техніки компанії "Кейс Корпорейшн", закупленої за кошти іноземних кредитів, залучених під державні гарантії, користувачам, які мають досвід використання цієї техніки, за умови відсутності заборгованості з розрахунків за неї та можливості забезпечення ними виконання своїх зобов'язань заставою ліквідного майна.

2. Українській аграрній біржі починаючи з 1 жовтня 2000 р. здійснити вилучення сільськогосподарської техніки компанії "Кейс Корпорейшн" у користувачів, з якими було укладено відповідні договори і які внесли менш як 40 відсотків сум, належних до сплати за її використання, та передати на конкурсних засадах користувачам, у яких немає заборгованості з розрахунків за цю техніку, Украгролізингу та іншим суб'єктам господарювання.

3. Обласним та Київській міській держадміністраціям забезпечити згідно із заявками Української аграрної біржі оперативне супроводження своєчасного вилучення техніки компанії "Кейс Корпорейшн" у користувачів, зареєстрованих на території відповідних областей та м. Києва.

4. Державній податковій адміністрації вжити заходів до стягнення заборгованості з користувачів сільськогосподарської техніки компанії "Кейс Корпорейшн" за період її використання.

5. Головам обласних та Київської міської держадміністрацій доповісти Кабінету Міністрів України про виконання цього розпорядження.

Прем'єр-міністр України

В. ЮЩЕНКО