Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Розпорядження КМ України «Про розміщення деяких державних органів» від 10.04.2002 № 191-р

опубліковано 10 квітня 2002 о 00:00

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ від 10 квітня 2002 р. № 191-р м. Київ

Про розміщення деяких державних органів

1. Погодитися з пропозицією Державної податкової адміністрації про розміщення Антимонопольного комітету, Державного комітету у справах ветеранів та Державного департаменту інтелектуальної власності у будинку по вул. Урицького, 45, у м. Києві з передачею частини зазначеного будинку, за винятком другого поверху, до сфери управління Антимонопольного комітету.

Мінагрополітики відповідно до Декрету Кабінету Міністрів України від 11 січня 1993 р. № 5-93 "Про впорядкування використання адміністративних будинків і нежилих приміщень, що перебувають у державній власності" у двомісячний термін вжити заходів до розірвання в установленому порядку договорів оренди з організаціями, які розміщуються у зазначеній частині будинку по вул. Урицького, 45, і передачі її Антимонопольному комітетові.

Антимонопольному комітетові в установленому порядку надати на умовах оренди:

Державному комітетові у справах ветеранів приміщення робочою площею 500 кв. метрів;

Державному департаменту інтелектуальної власності приміщення робочою площею 1500 кв. метрів.

Антимонопольному комітетові, Державному комітетові у справах ветеранів та Державному департаменту інтелектуальної власності вивільнити займані приміщення у будинку на Львівській площі, 8, і передати їх Державній податковій адміністрації.

2. Антимонопольному комітетові, Державному комітетові у справах ветеранів, Державному департаменту інтелектуальної власності забезпечити проведення поточного ремонту, переобладнання приміщень і переміщення майна структурних підрозділів у будинок по вул. Урицького, 45, а Державній податковій адміністрації сприяти проведенню цих заходів.

3. Держкомзв'язку забезпечити Антимонопольний комітет, Державний комітет у справах ветеранів та Державний департамент інтелектуальної власності телефонним зв'язком.

Прем'єр-міністр України

А. КІНАХ