Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Розпорядження КМУ від 13.07.2004 № 479-р "Про затвердження плану заходів щодо створення накопичувальної системи загальнообов'язкового державного пенсійного страхування на 2004-2007 роки"

опубліковано 13 липня 2004 о 00:00

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ від 13 липня 2004 р. N 479-р м. Київ

Про затвердження плану заходів щодо створення накопичувальної системи загальнообов'язкового державного пенсійного страхування на 2004 - 2007 роки

1. Затвердити план заходів щодо створення накопичувальної системи загальнообов'язкового державного пенсійного страхування на 2004 - 2007 роки (далі - план заходів), що додається.

2. Міністерствам, іншим центральним органам виконавчої влади надсилати Мінпраці щокварталу до 15 числа місяця, що настає за звітним періодом, інформацію про стан виконання плану заходів для її узагальнення та подання Кабінетові Міністрів України до 27 числа відповідного місяця.

3. Міжвідомчій робочій групі з питань опрацювання, супроводження та моніторингу виконання плану заходів забезпечити узгодження дій органів виконавчої влади із створення накопичувальної системи загальнообов'язкового державного пенсійного страхування.

Прем'єр-міністр України

В. ЯНУКОВИЧ

ЗАТВЕРДЖЕНО

розпорядженням Кабінету Міністрів України

від 13 липня 2004 р. N 479-р

ПЛАН

заходів щодо створення накопичувальної системи загальнообов'язкового державного пенсійного страхування на 2004 - 2007 роки

(ВИТЯГ)

Найменування заходу

Строк виконання

Відповідальні за виконання

1. Розроблення проектів нормативно-правових актів щодо:

запровадження податкового режиму, який сприятиме створенню накопичувальної системи загальнообов'язкового державного пенсійного страхування (далі - накопичувальна система)

2004 - 2006 роки

Мінфін, Мінпраці, Мінекономіки, Мін'юст, Державна комісія з регулювання ринків фінансових послуг, Державна комісія з цінних паперів та фондового ринку, Пенсійний фонд, Державна податкова адміністрація за участю Федерації роботодавців, Федерації профспілок та Національного банку

____________