Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Розпорядження КМ України від 23.01.2008 № 146-р "Про проведення перевірки органів державної податкової служби щодо правомірності відшкодування платникам податку сум податку на додану вартість"

опубліковано 23 січня 2008 о 00:00

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ від 23 січня 2008 р. № 146-р м. Київ

Про проведення перевірки органів державної податкової служби щодо правомірності відшкодування платникам податку сум податку на додану вартість

1. Мінфіну разом з:

ДПА визначити у двотижневий строк перелік платників податку на додану вартість, яким у 2007 році здійснювалося відшкодування сум податку на додану вартість, і розробити графік проведення перевірки органів державної податкової служби щодо правомірності відшкодування зазначених сум;

ДПА та ГоловКРУ утворити робочу групу з питань проведення перевірки органів державної податкової служби щодо правомірності відшкодування платникам податку сум податку на додану вартість (далі - перевірка) та провести у двомісячний строк перевірку згідно з графіком.

Міністрові фінансів затвердити графік проведення перевірки та персональний склад робочої групи.

2. Робочій групі періодично визначати перелік платників податку на додану вартість, яким у поточному році здійснювалося відшкодування сум податку на додану вартість, і проводити за погодженням з Міністром фінансів перевірку.

3. Мінфіну інформувати щомісяця Кабінет Міністрів України про результати проведення перевірки відповідно до цього розпорядження, зокрема про виявлені порушення, вжиті до їх усунення заходи та факти притягнення винних осіб до відповідальності.

Прем'єр-міністр України

Ю. ТИМОШЕНКО