Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Розпорядження КМУ вiд 28.01.2009 № 57-р "Про заходи щодо погашення зобов'язань за кредитами, отриманими під гарантію Кабінету Міністрів України для розвитку мережі автомобільних доріг загального користування"

опубліковано 03 лютого 2009 о 00:00

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

від 28 січня 2009 р. N 57-р

Київ

Про заходи щодо погашення зобов'язань за кредитами,

отриманими під гарантію Кабінету Міністрів України

для розвитку мережі автомобільних доріг

загального користування

1. З метою своєчасного здійснення видатків в межах 200 млн. гривень, передбачених пунктом 1 статті 34 Закону України "Про Державний бюджет України на 2009 рік" ( 835-17 ) для погашення зобов'язань за кредитами, отриманими під гарантію Кабінету Міністрів України для розвитку мережі автомобільних доріг загального користування, Державному казначейству профінансувати зазначені видатки за рахунок тимчасово залучуваних з єдиного казначейського рахунка коштів з наступним їх безумовним відшкодуванням до 1 березня поточного року шляхом списання коштів, що надходять до спеціального фонду державного бюджету від акцизного збору з вироблених в Україні та ввезених на її територію нафтопродуктів і транспортних засобів, а також від ввізного мита на нафтопродукти та транспортні засоби і шини до них.

2. Держмитслужбі і ДПА забезпечити у 2009 році надходження коштів із зазначених у пункті 1 цього розпорядження джерел до спеціального фонду державного бюджету згідно із розписом державного бюджету.



Прем'єр-міністр України

Ю.ТИМОШЕНКО