Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Розпорядження Президента України від 13.03.2003 № 73/2003-рп "Про делегацію України для участі у переговорах з Міжнародним банком реконструкції та розвитку в рамках проекту "Програма модернізації державної податкової служби України"

опубліковано 13 березня 2003 о 00:00

РОЗПОРЯДЖЕННЯ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ

Про делегацію України для участі у переговорах з Міжнародним банком реконструкції та розвитку в рамках проекту "Програма модернізації державної податкової служби України"

1. Утворити делегацію України для участі у переговорах з Міжнародним банком реконструкції та розвитку в рамках проекту "Програма модернізації державної податкової служби України" (м. Вашингтон, США, 25-28 березня 2003 року) в такому складі:

ШИТРЯ Олексій Іванович

- перший заступник Голови Державної податкової адміністрації України, глава делегації

КОСТЮЧЕНКО Олена Володимирівна

- виконуюча обов'язки директора департаменту з питань оподаткування та зовнішньоекономічної діяльності Міністерства юстиції України, член делегації

ЛЮБАР Микола Григорович

- заступник керівника управління Головного управління з питань судової реформи, діяльності військових формувань та правоохоронних органів Адміністрації Президента України, член делегації

МАНОХА Сергій Олександрович

- заступник Державного секретаря Міністерства фінансів України, член делегації

МОСКАЛЕНКО Валентина Миколаївна

- начальник департаменту розвитку та модернізації державної податкової служби Державної податкової адміністрації України, член делегації

ШУМИЛО Ігор Анатолійович

- перший заступник Державного секретаря Міністерства економіки та з питань європейської інтеграції України, член делегації.

Дозволити главі делегації О. Шитрі за погодженням з Міністерством закордонних справ України вносити зміни до персонального складу делегації.

2. Кабінету Міністрів України:

затвердити Директиви делегації України на переговори з Міжнародним банком реконструкції та розвитку в рамках проекту "Програма модернізації державної податкової служби України";

вирішити питання щодо виділення коштів в іноземній валюті для забезпечення участі делегації України у переговорах з Міжнародним банком реконструкції та розвитку в рамках проекту "Програма модернізації державної податкової служби України".

Президент України

Л.КУЧМА

м. Київ,

13 березня 2003 року

№ 73/2003-рп