Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Результати роботи з повідомленнями про корупцію, внесеними викривачами, Державній податковій службі України за ІІ квартал 2020 року

, опубліковано 29 липня 2020 о 13:37

Впродовж ІІ кварталу поточного року до ДПС надійшло 4 повідомлення осіб, які містили фактичні дані, що підтверджують можливе вчинення працівниками органів Державної податкової служби, на їх думку, корупційного або пов’язаного з корупцією правопорушення, іншого порушення вимог Закону України «Про запобігання корупції», які можуть бути перевірені.

Усі зазначені повідомлення про корупцію отримані без зазначення їх авторства, тобто анонімно.

За способами подачі, 3 повідомлення про корупцію були отримані засобами поштового зв’язку (Львівська площа, 8, м. Київ, індекс 04053) та одне повідомлення подано викривачем з використанням поштової скриньки, розміщеної в холі адміністративної будівлі ДПС за вказаною адресою.

Питаннями, які були предметом повідомлень про корупцію, були порушення обмежень щодо використання службового становища та одержання подарунків керівництвом одного з територіальних органів ДПС, а також розголошення конфіденційної інформації посадовими особами територіального органу ДПС, яка стала їм відома у зв’язку з виконанням своїх службових повноважень.

За результатами розгляду та перевірки, інформація, викладена в отриманих повідомленнях про корупцію, підтвердження не знайшла.

Користуючись нагодою нагадуємо, у разі володіння інформацією, що містить фактичні данні, що підтверджують можливе вчинення працівниками органів Державної податкової служби, корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень, інших порушень вимог Закону України «Про запобігання корупції», які можуть бути перевірені, про ці факти можна інформувати, зокрема, такими способами:

з використанням засобів поштового зв’язку на адресу: 04053, м. Київ, Львівська пл., 8;

на офіційну електронну адресу Управління з питань запобігання та виявлення корупції upzvk@tax.gov.ua;

засобами телекомунікації, за багатоканальним номером телефону 0 800 501 007 (фізичним особам обравши на інтерактивному голосовому автовідповідачі напрямок «5», працівникам органів ДПС – напрямок «7»).