Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Міндоходів планує об’єднати таблиці 1, 2, 3 Додатку 5 до Порядку формування та подання страхувальниками звіту щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування

, опубліковано 13 березня 2014 о 15:56

Соціально-економічні перетворення, які відбуваються у нашій державі, нерозривно пов’язані з необхідністю подальшого реформування вітчизняної податкової системи, спрощення процедур податкового адміністрування та відповідного підвищення його загальної ефективності.

Потреба спрощення процедури адміністрування єдиного внеску зумовлює нагальність запровадження об’єднання таблиць 1, 2, 3 Додатку 5 до Порядку формування та подання страхувальниками звіту щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі – Додаток 5).

Об’єднання таблиць дозволить скоротити витрати часу платників на виконання процедур розрахунку та сплати єдиного внеску, що спрямоване на підвищення ефективності реалізації податкової реформи та спрощення умов ведення бізнесу в Україні.

Міндоходів пропонує платникам обговорити питання:

- об’єднання таблиць 1, 2, 3 Додатку 5;

- дати оцінку проекту макета об’єднаної звітності «Звіт про суми нарахованого доходу застрахованих осіб та суми нарахованого єдиного внеску», розробленого Міндоходів.

Пропозиції та зауваження щодо ініціативи Міндоходів просимо направляти на електронну адресу: spddpa@ukr.net.