Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Запрошуємо до публічного громадського обговорення проекту Антикорупційної програми Державної податкової служби України на 2020 – 2022 роки

опубліковано 21 вересня 2020 о 14:12

З метою забезпечення дотримання принципів прозорості і доступності,  вивчення та врахування громадської думки, відповідно до вимог рішення Національного агентства з питань запобігання корупції від 08.12.2017 № 1379 «Про затвердження Порядку підготовки, подання антикорупційних програм на погодження до Національного агентства з питань запобігання корупції та здійснення їх погодження», зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 22.01.2018 за № 87/31539 (зі змінами), та Порядку проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 (зі змінами), заплановано провести публічне громадське обговорення проєкту наказу ДПС «Про затвердження Антикорупційної програми Державної податкової служби України на 2020 – 2022 роки» шляхом проведення зустрічі (наради) з громадськістю працівників Управління з питань запобігання та виявлення корупції Державної податкової служби України.

Організатором заходу є Державна податкова служба України.

Для участі у заходах запрошуємо представників громадськості та експертів з питань запобігання корупції, зокрема в податкових органах, представників закладів освіти та наукових установ, платників податків та представників бізнес-спільноти.

Зустріч (нарада) з представниками громадськості відбудеться 07 жовтня 2020 року о 14 год. за адресою: м. Київ, Львівська площа, 8. Заявки на реєстрацію учасників просимо надсилати до 30 вересня 2020 року на електронну адресу: upzvk@tax.gov.ua.

З проєктом наказу ДПС «Про затвердження Антикорупційної програми Державної податкової служби України на 2020 – 2022 роки» можна ознайомитись на офіційному вебпорталі ДПС за посиланням.

Письмові пропозиції та зауваження просимо надсилати до 30 вересня 2020 року на електронну адресу: upzvk@tax.gov.ua або на поштову адресу: 04053, м. Київ, Львівська площа, 8, Державна податкова служба України, Управління з питань запобігання та виявлення корупції.

Консультації з питання, що винесено на обговорення, можна отримати за адресою: м. Київ, Львівська площа, 8, Управління з питань запобігання та виявлення корупції Державної податкової служби України, тел. (044) 521 39 33, відповідальна особа – начальник другого відділу Управління з питань запобігання та виявлення корупції, Володимир Бідюк.

У разі видання наказ ДПС «Про затвердження Антикорупційної програми Державної податкової служби України на 2020 – 2022 роки» не поширюватиметься на соціальні групи населення та заінтересовані сторони.

Можливі наслідки проведення в життя рішень для різних соціальних груп населення та заінтересованих осіб відсутні.

Результати публічного громадського обговорення будуть оприлюднені на офіційному вебпорталі ДПС у тижневий строк після прийняття рішення за результатами обговорення.