Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Шановні члени Громадської ради при ДФС України!

опубліковано 02 грудня 2015 о 10:54

11 грудня 2015 року о 15 год. 00 хв.  відбудеться засідання Комітету з питань запобігання та протидії корупції, контрабанді та з питань діяльності органів фінансових розслідувань і податкової міліції Громадської ради при ДФС України.

Порядок денний:

1. Обговорення проекту Закону України  „Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України у зв’язку з проведенням реформи” (щодо податкової міліції),  (доповідачі: Юровський  Д. Б., Дубина С. П.). Затвердження пропозицій Комітету щодо реформи органів податкової міліції та слідчих органів фінансових розслідувань.

2. Щодо співпраці Громадської ради при ДФС України з Національним університетом Державної податкової служби України та Науково-дослідним інститутом фінансового права (доповідачі: Юровський  Д. Б., Розум О. М.). Затвердження звернення Комітету до ДФС України щодо вжиття заходів по збереженню та розвитку Науково-дослідного інституту фінансового права у складі Національного університету Державної фіскальної служби України.

3. Ініціювання перед Громадською радою при ДФС України, ДФС України, Міністерством фінансів України, Кабінетом Міністрів України створення спільної робочої групи по доопрацюванню проектів податкової реформи Міністерства фінансів України та Комітету ВРУ з питань податкової і митної політики та відкладення прийняття змін до ПК України на 2016 рік (доповідач: Юровський Д. Б., Ковтун Т. І.).

4. Щодо звернення ТОВ «Савік Шустер Студія» (доповідачі: Юровський  Д. Б., Благодир О. С.).

5. Різне.

Місце проведення заходу: м. Київ, Львівська площа, 8, приміщення Конгрес-холу Державної фіскальної служби України (вхід з вулиці Смирнова-Ласточкіна). 

Підтвердити участь у засіданні необхідно до 15 год. 00 хв. 07 грудня 2015 року у телефонному режимі за номером: (044) 272-51-60;

та шляхом направлення повідомлення на електронну адресу: committee.dfsu@ukr.net.

Нагадуємо, що у разі неможливості взяття особистої участі у заході право бути присутнім та голосувати на засіданні надається особі, на ім’я якої видано довіреність, оформлену відповідно до вимог чинного законодавства.

Оригінал довіреності просимо пред’явити під час реєстрації.

* Реєстрація учасників розпочинається о 14 год. 30 хв. та передбачає наявність документу, що засвідчує особу, а також довіреності (для представників).