Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Засідання Комітету з питань запобігання та протидії корупції, контрабанді та з питань діяльності органів фінансових розслідувань і податкової міліції Громадської ради при ДФС України 14 березня 2016 року

опубліковано 09 березня 2016 о 10:35

Шановні члени Громадської ради при ДФС України!

14 березня 2016 року о 10 год. 00 хв. відбудеться засідання Комітету з питань запобігання та протидії корупції, контрабанді та з питань діяльності органів фінансових розслідувань і податкової міліції Громадської ради при ДФС України.

Порядок денний: 

1. Щодо стану роботи над проектом Закону України «Про Службу фінансових розслідувань» (експерт Комітету Дубина С.П., голова Комітету Юровський Д.Б., підсумкове слово – директор Департаменту податкової, митної політики та методології бухгалтерського обліку Міністерства фінансів України Романюк Ю.П.);

2. Про результати роботи Комітету (голова Комітету Юровський Д.Б.):

- звіт про роботу Комітету між засіданнями;

- про ініціативи Комітету до ДФС України (визначення контактних осіб, аналіз індикативних показників доходів загального фонду державного бюджету на 2016 рік);

- про ініціативи по спрощенню виконання митних формальностей на Одеській митниці ДФС України;

3. Про ініціативи членів Комітету:

- член Комітету Повх В.М. з виступом «Щодо проведення громадської експертизи діяльності ДФС України»;

- член Комітету Бородиня О.Г. з виступом «Щодо причин корупції на митницях і контрабанди та їх наслідків для бізнесу»;

- член Комітету Скринник А.П. та експерт Комітету Кандиба С.В. «Щодо напрямків покращення підготовки кадрів податкової міліції (Служби фінансових розслідувань) в Національному університеті ДФС України»).

4. Різне.

Місце проведення заходу: м. Київ, Львівська площа, 8, приміщення Конгрес-холу Державної фіскальної служби України (вхід з вулиці Смирнова-Ласточкіна).

Підтвердити участь у засіданні необхідно до 12 год. 00 хв. 11 березня 2016 року шляхом направлення повідомлення на електронну адресу: committee.dfsu@ukr.net.

Нагадуємо, що у разі неможливості взяття особистої участі у заході право бути присутнім та голосувати на засіданні надається особі, на ім’я якої видано довіреність, оформлену відповідно до вимог чинного законодавства.

Оригінал довіреності просимо пред’явити під час реєстрації.

 

* Реєстрація учасників розпочинається о 09 год. 30 хв. та передбачає наявність документу, що засвідчує особу, а також довіреності (для представників).