Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

ДПС та Рада бізнес-омбудсмена провели засідання експертних груп

, опубліковано 29 травня 2024 о 11:10

Чергову низку звернень з податкових питань обговорили сьогодні представники ДПС та Ради бізнес-омбудсмена під час засідання експертних груп.

Учасники розглянули звернення від платників, які надходять на адресу РБО. Мова йшла про адміністрування податку на додану вартість, реєстрацію податкових накладних/розрахунків коригування. Також було обговорено стан виконання податковою службою судових рішень. Зокрема, зазначалося, що в ДПС активну увагу приділяють розгляду звернень платників та оперативно реагують у разі виявлення точкових проблем з метою їх усунення.

Під час зустрічі представники ДПС надали вичерпні відповіді на запитання та проконсультували з окремих питань застосування податкового законодавства.

Нагадуємо, що для оперативної комунікації з бізнесом в органах ДПС діють комунікаційні податкові платформи. Отримати розʼяснення також можна за телефонами «гарячих ліній» та у Контакт-центрі ДПС.

Крім того, на вебпорталі ДПС функціонує розділ «Онлайн-навчання», в якому зібрано корисну для платників інформацію щодо оподаткування. Розділ розміщено за посиланням https://tax.gov.ua/baneryi/onlayn-navchannya.