Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Спільний наказ ДПА України , Державного казначейства України та Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" від 28.12.09 № 734/545/492 "Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Державної податкової адміністрації України, Державного казначе

опубліковано 10 січня 2010 о 00:00

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

…… /7/24-1117

Державна податкова адміністрація

України

Державне казначейство України

Національна акціонерна компанія

Нафтогаз України”

Н А К А З

28.12.2009 734/545/492

Про визнання таким, що втратив чинність,

наказу Державної податкової адміністрації

України, Державного казначейства

України та Національної акціонерної

компанії Нафтогаз України”

від 12.12.2001 №496/201/303

Зареєстровано в Міністерстві юстиції України

„_ 27 _ ”_____січня _____2010 р.

за №91/17386

Керівник реєструючого

органу______________________

З метою приведення нормативно-правових актів Державної податкової адміністрації України, Державного казначейства України та Національної акціонерної компанії „Нафтогаз України” у відповідність до законодавства

НАКАЗУємо:

1. Визнати таким, що втратив чинність, наказ Державної податкової адміністрації України, Державного казначейства України та Національної акціонерної компанії „Нафтогаз України” від 12.12.2001 №496/201/303 „Про затвердження Порядку ведення окремого обліку коштів, що надходять від погашення підприємствами НАК „Нафтогаз України” заборгованості (недоїмки) з платежів до державного бюджету за станом на 1 січня 2001 року”, зареєстрований в Міністерстві юстиції України 29.12.2001 за №1094/6285.

2. Департаменту обліку та звітності Державної податкової адміністрації України (Ніколайченко В.І.) забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України в установленому порядку.

3. Департаменту господарського забезпечення Державної податкової адміністрації України (Задорожній В.К.) у десятиденний строк після державної реєстрації забезпечити його тиражування та надсилання державним податковим адміністраціям в Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві і Севастополі.

4. Департаменту методології з обслуговування бюджетів, бухгалтерського обліку та звітності Державного казначейства України (Сушко Н.І.) у десятиденний строк після державної реєстрації довести цей наказ до відома Головних управлінь Державного казначейства в Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі.

5. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника голови Державної податкової адміністрації України Чекашкіна С.В., першого заступника голови Державного казначейства України Грицун Т.Г., заступника голови правління НАК „Нафтогаз України” Колбушкіна Ю.П.

6. Цей наказ набирає чинності через 10 днів після його державної реєстрації.

Голова Державної

податкової адміністрації

України

Голова Державного казначейства України

Голова правління

НАК „Нафтогаз України”

___________С.В. Буряк

____________Т.Я. Слюз

___________О.В. Дубина