Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проект постанови Кабінету Міністрів України „Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 29 грудня 2010 р. № 1244”

опубліковано 17 лютого 2015 о 17:35

Повідомлення про оприлюднення проекту постанови Кабінету Міністрів України „Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 29 грудня 2010 р. № 1244”

 

На офіційному веб-порталі Державної фіскальної служби України (www.sfs.gov.ua) у підрозділі «Проекти регуляторних актів» розділу «Регуляторна політика» розміщено проект постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 29 грудня 2010 р. № 1244», а також аналіз впливу цього регуляторного акта.

Проект постанови розроблено з метою приведення постанови Кабінету Міністрів України від 29 грудня 2010 року № 1244 «Деякі питання реалізації статті 95 Податкового кодексу України» у відповідність до Закону України № 71-VІІІ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо податкової реформи» в частині врегулювання питання щодо безспірного списання коштів з рахунків платників податків у банках та стягнення готівки, що належить платнику податків, на підставі рішення керівника органу державної фіскальної служби без звернення до суду у випадках, коли податковий борг виник у результаті несплати грошового зобов’язання, самостійно визначеного платником податків у податковій декларації або уточнюючому розрахунку, що подається контролюючому органу у встановлені Кодексом строки, та за умови, якщо такий податковий борг перевищує 5 мільйонів гривень і відсутні зобов’язання держави щодо повернення такому платнику податків помилково та/або надміру сплачених ним грошових зобов’язань.

Зауваження та пропозиції до зазначеного проекту наказу від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань можна надсилати упродовж одного місяця з дати оприлюднення проекту на адресу розробника (Державна фіскальна служба України): поштову –04655, м. Київ, Львівська площа, 8, та електронну – kabmin_doc@ sfs.gov.ua.