Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проект наказу Міністерства фінансів України „Про затвердження Порядку роботи представників контролюючих органів на акцизних складах, що утворюються на території підприємств, де виробляються нафтопродукти, паливо моторне альтернативне та скраплений газ”

опубліковано 05 березня 2015 о 11:03

Повідомлення про оприлюднення

проекту наказу Міністерства фінансів України „Про затвердження Порядку роботи представників контролюючих органів на акцизних складах, що утворюються на території підприємств, де виробляються нафтопродукти, паливо моторне альтернативне та скраплений газ

На веб-порталі ДФС (www.sfs.gov.ua) у підрозділі „Проекти регуляторних актів” розділу „Регуляторна політика” розміщено проект наказу Міністерства фінансів України „Про затвердження Порядку роботи представників контролюючих органів на акцизних складах, що утворюються на території підприємств, де виробляються нафтопродукти, паливо моторне альтернативне та скраплений газ (далі – проект наказу) та аналіз впливу цього регуляторного акта.

Проект наказу розроблено з метою реалізації норм Закону України від 28.12.2014 № 71-VIII „Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо податкової реформи” (далі – Закон).  

Зазначеним Законом внесено зміни до статті 230 Податкового кодексу України (далі – Кодекс) у частині утворення акцизних складів на території підприємств, де під контролем постійних представників контролюючого органу розпорядник акцизного складу провадить свою діяльність шляхом вироблення, оброблення (перероблення), змішування, пакування, фасування, одержання чи видачі нафтопродуктів, палива моторного альтернативного та скрапленого газу.

Дія проекту наказу поширюватиметься на суб’єктів господарювання, які здійснюють виробництво нафтопродуктів, палива моторного альтернативного та скрапленого газу.

Зауваження та пропозиції до проекту наказу приймаються від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань протягом двох тижнів на адресу розробника поштову – 04655, Львівська площа, буд. 8, Державна фіскальна служба України, Департамент контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів, та електронну – dep.sat21@gmail.com, а також на адресу Державної регуляторної служби України – 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, буд. 9/11.