Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проект наказу Міністерства фінансів України „Про затвердження форми Декларації про максимальні роздрібні ціни на підакцизні товари (продукцію), Порядку складання та подання Декларації про максимальні роздрібні ціни на підакцизні товари (продукцію)”

опубліковано 06 березня 2015 о 15:20

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проекту наказу Міністерства фінансів України

Про затвердження форми Декларації про максимальні роздрібні ціни на підакцизні товари (продукцію), Порядку складання та подання Декларації про максимальні роздрібні ціни на підакцизні товари (продукцію)

 

Державна фіскальна служба України повідомляє про розроблення проекту наказу Міністерства фінансів України „Про затвердження форми Декларації про максимально роздрібні ціни на підакцизні товари (продукцію), Порядку складання та подання Декларації про максимальні роздрібні ціни на підакцизні товари (продукцію)” (далі – проект).

Проектом передбачено затвердження форми Декларації про максимально роздрібні ціни на підакцизні товари (продукцію), порядок її заповнення та подання.

Проект та аналіз регуляторного впливу буде розміщено на офіційному веб-порталі Державної фіскальної служби України (www.sfs.gov.ua) у підрозділі „Проекти нормативно-правових актів” розділу „Регуляторна політика”.

Зауваження та пропозиції до проекту наказу надавати листом на адресу розробника: 04655, м. Київ – 53, Львівська площа, 8 ДФС, Департамент контролю за виробництвом та оподаткуванням підакцизних товарів; електронна скринька – dep.sat21@gmail.com.

Зауваження та пропозиції приймаються упродовж одного місяця з дати оприлюднення проекту.

Обговорення проекту проводиться у рубриці „Консультації з громадськістю” на урядовому веб-порталі „Громадянське суспільство і влада” (http://civic.kmu.gov.ua/consult_mvc_kmu/consult/poll/projects).

 

 

В.о. Голови                                                                                     М.В. Мокляк