Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Міністерства фінансів України „Про затвердження форм переліків лісокористувачів, яким видано лісорубні квитки та лісові квитки”

опубліковано 12 березня 2015 о 14:29

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Міністерства фінансів України

„Про затвердження форм переліків лісокористувачів, яким видано лісорубні квитки та лісові квитки”

 

Державна фіскальна служба України представляє проект наказу „Про затвердження форм переліків лісокористувачів, яким видано лісорубні квитки та лісові квитки” (далі – проект наказу).

Для забезпечення виконання пункту 9 розділу ІІ „Перехідні положення” Закону України від 28 грудня 2014 року № 71-VIII „Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законів України щодо податкової реформи” та з метою реалізації вимог підпункту 258.2.6 пункту 258.2 статті 258 розділу ІХ Податкового кодексу України, виникла необхідність внесення змін до форм переліків лісокористувачів, яким видано лісорубні квитки та лісові квитки, що затверджені наказом Міністерства фінансів України від 16 грудня 2011 року № 1645 „Про затвердження форм переліків лісокористувачів, яким видано лісорубні квитки та лісові квитки”.

З метою налагодження всебічного громадського обговорення, пропонуємо зауваження і пропозиції стосовно змісту регуляторного акту надавати у письмовій та електронній формі протягом двох тижнів з дня публікації цього оголошення на адресу розробника: поштову – 04655, Львівська площа, буд. 8, Державна фіскальна служба України, Департамент оподаткування юридичних осіб, та електронну – avitenko@minrd.gov.ua, а також на адресу поштову Державної служби України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва – 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, буд. 9/11.