Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проект наказу Міністерства фінансів України «Про затвердження форми Податкової декларації з плати за землю (земельний податок та/або орендна плата за земельні ділянки державної або комунальної власності)»

опубліковано 27 березня 2015 о 15:36

Повідомлення про оприлюднення

проекту наказу Міністерства фінансів України

«Про затвердження форми Податкової декларації з плати за землю (земельний податок та/або орендна плата за земельні ділянки державної або комунальної власності)»

На офіційному web-сайті Державної фіскальної служби України  (www.sfs.gov.ua) в підрозділі «Проекти регуляторних актів» розділу «Діяльність»/«Регуляторна політика» розміщено проект наказу Міністерства фінансів України «Про затвердження форми Податкової декларації з плати за землю (земельний податок та/або орендна плата за земельні ділянки державної або комунальної власності)», пояснювальна записка та аналіз впливу цього регуляторного акта.

Проект наказу Міністерства фінансів України «Про затвердження форми Податкової декларації з плати за землю (земельний податок та/або орендна плата за земельні ділянки державної або комунальної власності)» (далі – наказ) розроблено відповідно до п. 46.5 ст.46 Кодексу, підпункту 2 пункту 4 та п.8 Положення про Міністерство фінансів України.

Зауваження та пропозиції до зазначеного проекту наказу можуть надсилатися упродовж одного місяця з дати оприлюднення проекту на адресу: Державна фіскальна служба України, Департамент оподаткування юридичних осіб, Львівська площа, 8, м. Київ, 04655, електронну – vpopova@sfs.gov.ua, до Державної служби України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва на поштову адресу: вул. Арсенальна, 9/11, м. Київ, 01011.