Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проект наказу Міністерства фінансів України „Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Державної податкової адміністрації України від 11 квітня 1998 року № 180”.

опубліковано 30 березня 2015 о 16:24

Повідомлення про оприлюднення

проекту наказу Міністерства фінансів України

„Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Державної податкової адміністрації України від 11 квітня 1998 року № 180”.

 

На офіційному веб-порталі Державної фіскальної служби України (www.sfs.gov.ua) розміщено проект наказу Міністерства фінансів України
„Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Державної податкової адміністрації України від 11 квітня 1998 року № 180 „Про організацію роботи місцевих державних податкових органів із прискорення видачі довідок з ідентифікаційними номерами (із змінами)” (далі – проект наказу) та пояснювальну записку до нього.

Названий нормативно-правовий акт підлягає визнанню таким, що втратив чинність у зв’язку із втратою ним актуальності, а також чинності нормативно-правових актів, на підставі яких він виданий.

На сьогодні немає законодавчих або нормативно-правових підстав для продовження дії зазначеного наказу ДПА України.

Відповідно до статей 63 та 70 глави 6 розділу II Податкового кодексу України розроблено Положення про реєстрацію фізичних осіб у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків, затверджене наказом Міністерства доходів і зборів України від 10 грудня 2013 року № 779 та зареєстроване у Міністерстві юстиції України 26 грудня 2013 року за № 2211/24743.

Зауваження та пропозиції до проекту наказу надсилаються від фізичних та юридичних осіб упродовж одного місяця з дати оприлюднення проекту на адресу розробника: поштову – 04655, МПС, м. Київ-53, Львівська площа, буд. 8, Державна фіскальна служба України, Департамент реєстрації платників та електронних сервісів, Управління реєстрації та обліку платників; електронну – drfo_minrd@i.ua.