Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проект наказу Міністерства фінансів України «Про затвердження форм податкових декларацій збору за місця для паркування транспортних засобів та туристичного збору»

опубліковано 17 квітня 2015 о 16:02

Повідомлення про оприлюднення

проекту наказу Міністерства фінансів України

«Про затвердження форм податкових декларацій збору за місця для паркування транспортних засобів та туристичного збору»

 

На офіційному web-сайті Державної фіскальної служби України  (www.sfs.gov.ua) в підрозділі «Проекти регуляторних актів» розділу «Діяльність»/«Регуляторна політика» розміщено проект наказу Міністерства фінансів України «Про затвердження форм податкових декларацій збору за місця для паркування транспортних засобів та туристичного збору», пояснювальна записка та аналіз впливу цього регуляторного акта.

Проект наказу Міністерства фінансів України «Про затвердження форм податкових декларацій збору за місця для паркування транспортних засобів та туристичного збору» (далі – наказ) розроблено відповідно до п. 46.5 ст.46 Кодексу, підпункту 2 пункту 4 та п.8 Положення про Міністерство фінансів України.

Зауваження та пропозиції до зазначеного проекту наказу можуть надсилатися упродовж одного місяця з дати оприлюднення проекту на адресу: Державна фіскальна служба України, Департамент оподаткування юридичних осіб, Львівська площа, 8, м. Київ, 04655, електронну – vpopova@sfs.gov.ua, до Державної служби України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва на поштову адресу: вул. Арсенальна, 9/11, м. Київ, 01011.