Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проект постанови КМУ "Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 25 серпня 1998 р. № 1340 і від 19 листопада 2012 р. № 1104"

опубліковано 07 вересня 2015 о 13:46

Повідомлення про оприлюднення

проекту постанови Кабінету Міністрів України Про внесення змін до  постанов Кабінету Міністрів України від 25 серпня 1998 р. № 1340 і від 19 листопада 2012 р. № 1104

 

На веб-порталі ДФС (www.sfs.gov.ua) у підрозділі „Проекти регуляторних актів” розділу „Регуляторна політика” розміщено проект постанови Кабінету Міністрів України „Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 25 серпня 1998 р. № 1340 і від 19 листопада 2012 р. № 1104 (далі – проект постанови) та аналіз впливу цього регуляторного акта.

Проект постанови розроблено з метою приведення нормативно-правових актів Кабінету Міністрів України у відповідність до вимог Закону України від 12 серпня 2014 року № 1638-VII „Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законів України щодо посилення контролю за обігом підакцизних товарів та уточнення окремих податкових норм” та постанов Кабінету Міністрів України від 21 травня 2014 року № 160 “Про утворення Державної фіскальної служби” та від 21 травня 2014 року № 236 “Про Державну фіскальну службу України” у частині: 

встановлення припису про обов’язкове знищення вилученого та конфіскованого обладнання для промислового виробництва сигарет та цигарок, паперу цигаркового та фільтрів;

запровадження Єдиного державного реєстру вилучених та конфіскованих тютюнових виробів та обладнання для їх виробництва;

визначення місця зберігання вилучених та конфіскованих тютюнових виробів, обладнання для їх виробництва;

надання можливості представнику галузевої асоціації бути присутнім при знищенні тютюнових виробів, обладнання для виробництва, паперу цигаркового та фільтрів, а також суб’єкту господарювання – бути присутнім при знищенні тютюнових виробів, позначених знаками для товарів і послуг цього суб’єкта господарювання;

приведення у відповідність назви центрального органу виконавчої, що здійснює ліцензування виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, спирту етилового ректифікованого виноградного, спирту етилового ректифікованого плодового, спирту-сирцю виноградного, спирту-сирцю плодового, алкогольних напоїв і тютюнових виробів.

Введення  в дію проекту постанови не потребуватиме додаткових видатків з державного бюджету.

Зауваження та пропозиції до проекту постанови приймаються від фізичних і юридичних осіб, їх об’єднань приймаються протягом одного місяця від дати оприлюднення проекту на адресу розробника: 04655, м. Київ – 53, Львівська площа, 8, Державна фіскальна служба України, Департамент контролю за обігом та оподаткування підакцизних товарів, e-mail: oleksiy.zaverukha@sfs.gov.ua, а також на адресу Державної регуляторної служби України: 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11.