Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проект наказу Міністерства фінансів України "Про внесення змін до форми Податкової декларації з рентної плати"

опубліковано 09 березня 2016 о 09:43

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу

„Про внесення змін до форми Податкової декларації

з рентної плати”

 

Державна фіскальна служба України представляє проект наказу „Про внесення змін до форми Податкової декларації з рентної плати” (далі – проект наказу).

Законом України від 24.12.2015 № 909 – VIII «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень у 2016 році» внесено зміни до Податкового кодексу України, згідно з якими відмінено сплату авансових внесків та змінено податковий (звітний) період з кварталу на місяць для рентної плати за:

користування надрами для видобування корисних копалин за видобування нафти, конденсату, природного газу, у тому числі газу, розчиненого у нафті (нафтового (попутного) газу), етану, пропану, бутану;

користування радіочастотним ресурсом України;

транспортування нафти і нафтопродуктів магістральними нафтопроводами та нафтопродуктопроводами, транзитне транспортування трубопроводами аміаку територією України.

Крім того, скасовано рентну плату за транзитне транспортування трубопроводами природного газу територією України.

На виконання вимого чинного законодавства Державною фіскальною службою України підготувлено проект наказу Міністерства фінансів України „Про внесення змін до форми Податкової декларації з рентної плати”, яким передбачається внести зміни до чинної форми Податкової декларації з рентної плати, затвердженої наказом Міністерства фінансів України від 17.08.2015 № 719, зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 03.09.2015 за № 1051/27496.

З метою налагодження всебічного громадського обговорення, пропонуємо зауваження і пропозиції стосовно змісту регуляторного акту надавати у письмовій та електронній формі протягом двох тижнів з дня публікації цього оголошення на адресу розробника: поштову – 04655, Львівська площа, буд. 8, Державна фіскальна служба України, Департамент податків і зборів з юридичних осіб, та електронну – avitenko@sfs.gov.ua, а також на поштову адресу Державної служби України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва – 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, буд. 9/11.

 

 

Директор Департаменту податків

і зборів з юридичних осіб

 

О. Лишенко

 

Додаткові матеріали