Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проект постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до пункту 33 розділу ІV Порядку електронного адміністрування реалізації пального»

опубліковано 08 лютого 2017 о 09:58

Повідомлення про оприлюднення проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до пункту 33 розділу ІV Порядку електронного адміністрування реалізації пального»

 Державна фіскальна служба України повідомляє про розроблення проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до пункту 33 розділу ІV Порядку електронного адміністрування реалізації пального».

Проектом регуляторного акта передбачено забезпечення можливості складання і реєстрації акцизних накладних Державним агентством резерву України з урахуванням обсягів залишку пального,  занесених до актів інвентаризації.

Проект зазначеного регуляторного акта та відповідний аналіз його регуляторного впливу оприлюднені на офіційній сторінці Державної фіскальної служби   в мережі Інтернет (www.sfs.gov.ua) у підрозділі «Проекти регуляторних актів» розділу «Регуляторна політика».

Зауваження та пропозиції стосовно змісту регуляторного акту надавати у письмовій та електронній формі протягом місяця з дня публікації цього оголошення за наступними адресами:

Державна фіскальна служба України: 04655, МПС, м. Київ - 53, Львівська площа, 8, e-mail:  kontrol481@sfs.gov.ua.

Міністерство фінансів України, 01008, м. Київ-8, вул. Грушевського, 12/2, e-mail:  pavlyuksg@minfin.gov.ua

Пропозиції та зауваження також можна надсилати на адресу Державної регуляторної служби України: м.Київ, вул. Арсенальна, буд. 9/11.