Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проект наказу Міністерства фінансів України «Про внесення змін до наказу Міністерства фінансів України від 02 жовтня 2015 року № 859»

опубліковано 09 квітня 2019 о 10:47

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Міністерства фінансів України «Про внесення змін до наказу Міністерства фінансів України від 02 жовтня 2015 року № 859»

Державна фіскальна служба України відповідно до статті 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» повідомляє про оприлюднення проекту наказу Міністерства фінансів України «Про внесення змін до наказу Міністерства фінансів України від 02 жовтня 2015 року № 859».                               

Проект наказу розроблений Мінфіном спільно з Державною фіскальною службою України з метою приведення нормативно-правового акту у відповідність до Законів України:

від 10 липня 2018 р. № 2497 «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законів України щодо стимулювання утворення та діяльності сімейних фермерських господарств»;

від 06 вересня 2018 р. № 2530 «Про внесення змін до Митного кодексу України та деяких інших законів України щодо запровадження механізму «єдиного вікна» та оптимізації здійснення контрольних процедур при переміщенні товарів через митний кордон України»;

від 23 листопада 2018 р. № 2628-VIII «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо покращення адміністрування та перегляду ставок окремих податків і зборів».

Видання вищезазначеного наказу дасть змогу реалізувати положення Податкового кодексу України в частині виконання фізичними особами – платниками податків обов’язку щодо декларування доходів.

Проект акту оприлюднений на офіційній сторінці Міністерства фінансів України в мережі Інтернет (www.minfin.gov.ua).

Зауваження та пропозиції стосовно змісту проекту акта просимо надавати у письмовій та електронній формі протягом місяця з дня публікації цього оголошення за наступними адресами:

Міністерство фінансів України, 01008, м. Київ-8, вул. Грушевського, 12/2,
Е-mail: dybko@minfin.gov.ua

Державна регуляторна служба України, 01001, м. Київ-11, вул. Арсенальна, 9/11, адреса web-сайту Служби: www.dkrp.gov.ua,

E-mail загальний: inform@dkrp.gov.ua

E-mail прес-служби: pres@dkrp.gov.ua