Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Шановні члени Громадської ради!

опубліковано 12 січня 2016 о 09:04

Інформуємо, що у січні 2016 року в органах державної влади проводяться заходи з підготовки проекту Плану дій з реалізації Ініціативи „Партнерство „Відкритий Уряд” на 2016 – 2018 роки.

З урахуванням цього, ДФС України підготовлено пропозиції щодо напрямів реалізації Ініціативи „Партнерство „Відкритий Уряд” на
2016 – 2018 роки (додаються).

З метою врахування різних думок громадськості щодо можливих напрямів реалізації Ініціативи, а також заходів (зобов’язань), які доцільно передбачити у рамках реалізації запропонованих заходів, пропонуємо ознайомитися з підготовленою ДФС інформацією та за наявності пропозицій (зауважень) у термін до 12 год. 00 хв. 15 січня 2016 року надіслати їх на електронну адресу: gr.dfsu@ukr.net

Звертаємо увагу, що інформація щодо зазначеного громадського обговорення також розміщена на урядовому веб-сайті „Громадянське суспільство і влада”.

 

Отже, до 15 лютого п.р. ви може направляти пропозиції із зазначеного питання на електронну адресу: відділу комунікацій з громадськістю Департаменту інформації та комунікації з громадськістю Секретаріату Кабінету Міністрів України: pakhno@kmu.gov.ua.

Детальна інформація – за посиланням:

http:civic.kmu.gov.ua/consult_mvc_kmu/news/article/show/2839).

 

Додаткові матеріали