Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Шановні члени Громадської ради при ДФС України!

опубліковано 31 травня 2016 о 12:00

02 червня 2016 року о 10 год. 00 хв. заплановане проведення спільного засідання Комітету з питань податкової політики Громадської ради при Державній фіскальній службі, Комітету з питань податкової політики Громадської ради при Міністерстві фінансів України та Комітету з питань податкової політики Громадської ради при Міністерстві економічного розвитку та торгівлі

Під час засідання передбачається розгляд питань щодо відкликання окремих листів-роз’яснень ДФС, оподаткування (ПДВ, прибуток та акциз), застосування РРО, функціонування СЕА ПДВ. Також планується обговорити законодавчі ініціативи членів комітетів. 

Місце проведення заходу: м. Київ, Львівська площа, 8, приміщення Конгрес-холу ДФС (вхід з вулиці Смирнова-Ласточкіна).

Підтвердити участь у засіданні необхідно до 15 год. 00 хв. 01 червня 2016 року у телефонному режимі за номером: (044) 502-67-18 та шляхом направлення повідомлення на електронну адресу: auditor@capital-plus.com.ua

Нагадуємо, що у разі неможливості взяття особистої участі у заході право бути присутнім та голосувати на засіданні надається особі, на ім’я якої видано довіреність, оформлену відповідно до вимог чинного законодавства.

Оригінал довіреності просимо пред’явити під час реєстрації.

* Реєстрація учасників розпочинається о 09 год. 30 хв. та передбачає наявність документу, що засвідчує особу, а також довіреності (для представників).