Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проект наказу Міністерства фінансів України „Про затвердження Порядку обробки персональних даних у базі персональних даних – Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків”

опубліковано 18 лютого 2015 о 13:41

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Міністерства фінансів України „Про затвердження Порядку обробки персональних даних у базі персональних даних – Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків” 

 

На офіційному веб-порталі Державної фіскальної служби України (www.sfs.gov.ua) розміщено проект наказу Міністерства фінансів „Про затвердження Порядку обробки персональних даних у базі персональних даних – Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків” (далі – проект наказу) та пояснювальну записку до нього.

Проектом наказу встановлюються загальні вимоги до організаційних та технічних заходів захисту персональних даних під час їх обробки у базі персональних даних - Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків (далі – ДРФО).

Проектом наказу визначено:

мета обробки персональних даних у ДРФО;

склад персональних даних, що обробляються відповідно до встановленої мети;

місцезнаходження бази персональних даних;

порядок захисту персональних даних, у т. ч. від незаконної обробки та незаконного доступу до них;

відповідальний структурний підрозділ, який відповідно до його прав та обов’язків на підставі положення про нього здійснює організацію роботи, пов’язану із захистом персональних даних при їх обробці.

Зауваження та пропозиції до проекту наказу надсилаються від фізичних та юридичних осіб упродовж одного місяця з дати оприлюднення проекту на адресу розробника: поштову – 04655, МПС, м. Київ-53, Львівська площа, буд. 8, Державна фіскальна служба України, Департамент реєстрації платників та електронних сервісів, управління реєстрації та обліку платників; електронну – drfo_minrd@i.ua.