Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проект постанови Кабінету Міністрів України "Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України"

опубліковано 08 грудня 2015 о 11:19

Повідомлення про оприлюднення

проекту постанови Кабінету Міністрів України „Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України”

 

Державною фіскальною службою України на громадське обговорення виноситься проект постанови Кабінету Міністрів України „Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України” (далі – проект постанови).

Основною метою видання зазначеного проекту є врегулювання питання безоплатної передачі держорганам у володіння і користування майна, яке обернене в дохід держави, а також врегулювання питання передачі військової зброї та боєприпасів до неї, військового майна та техніки, а також товарів військового призначення та подвійного використання до Міністерства оборони, Міністерства внутрішніх справ, Державної прикордонної служби або Служби безпеки.

Проект постанови та аналіз впливу регуляторного акта оприлюднено на офіційному веб-порталі ДФС (www.sfs.gov.ua) у розділі „Регуляторна політика”.

Зауваження та пропозиції від фізичних і юридичних осіб, їх об’єднань приймаються протягом одного місяця від дати оприлюднення проекту постанови на адресу розробника: 04655, м. Київ – 53, Львівська площа, 8, Державна фіскальна служба України, Департамент фінансово-економічної роботи та бухгалтерського обліку, e-mail: konfiscat@minrd.gov.ua, а також на адресу Державної регуляторної служби України: 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11,      e-mail: mail@dkrp.gov.ua.

Консультації щодо проекту постанови з боку Державної фіскальної служби України можна отримати за телефоном 281-30-84 (Паун Андрій Михайлович).

Обговорення проекту постанови проводиться у рубриці «Обговорення проектів нормативно-правових актів» на урядовому веб-сайті «Громадянське суспільство і влада» (http://civic.kmu.gov.ua/consult_mvc_kmu/consult/poll/projects).